“Regele” Hagi este invitat special la Memorialul “Marian Catană”

Direcţia Judeţeană de Sport (DJS) Călăraşi, în colaborare cu AS Atletic Junior, va organiza un turneu naţional în memoria lui Marian Catană.

Miercuri, 9 iunie, facem un an de când fostul antrenor al Dunării Călăraşi regretatul Marian Catană nu mai este printre noi. La un an de la marea pierdere a sportului călărăşean, Direcţia Judeţeană de Sport (DJS) Călăraşi şi Atletic Junior vor organiza un turneu naţional la care vor participa mai multe formaţii de copii şi juniori de la echipe de top din România. Memorialul “Marian Catană” va începe pe 11 iunie şi se va termina pe 13 iunie. La întrecerile dedicate copiilor între 10 şi 13 ani vor participa echipele de juniori ale următoarelor formaţii: Rapid Bucureşti, Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Oţelul Galaţi, Luceafărul Brăila, CSS Slobozia şi Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

Mihai Stroe: ” Memorialul ‘Marian Catană’ se va afla la prima ediţie”

Directorul DJS, Mihai Stroe, spune că Memorialul “Marian Catană” se va afla la prima ediţie şi va fi dedicată exclusiv copiilor. “Ne-am gândit ca la un an de la pierderea unui mare antrenor să organizăm o întrecere sportivă la care să chemăm mai multe echipe din grupele de copii şi juniori ale mai multor formaţii din ţară. Memorialul ‘Marian Catană’ se va afla la prima ediţie, urmând ca şi în alţi ani să ne aducem aminte de fiecare dată cu plăcere de fostul antrenor. La competiţia organizată de DJS şi Atletic vom oferi foarte multe premii participanţilor. Pentru noi este o onoare şi prezenţa marelui Hagi. ‘Regele’ vine din nou la Călăraşi la invitaţia noastră. Sperăm să stea pe toată durata competiţiei la noi”, a declarat Mihai Stroe, directorul DJS Călăraşi.

Hagi s-a îndrăgostit de Călăraşi

Fostul mare jucător al Naţionalei, Gheorghe Hagi, şi-a anunţat prezenţa la acest eveniment. “Regele” vine la Călăraşi pentru a III-a oară în acest an. Hagi a mai vizitat oraşul de pe malul Borcei, în februarie, la un turneu organizat de Atletic Junior, competiţie la care Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” a ieşit câştigătoare. De asemenea, Hagi a mai vizitat oraşul nostru în urmă cu trei săptămâni la meciul pe care echipa sa, Viitorul Constanţa, l-a jucat împotriva Dunării.

Citeşte mai multe despre Marian Catană pe www.Sport la Dunăre.ro

Parteneri media la Memorialul “Marian Catană” sunt: cotidianul „Observator de Călăraşi”, ziarul „Obiectiv de Călăraşi”, Radio „Voces Campi”infomuntenia.ro şi www.sportcalarasean.ro

Unii au citit și asta: