in ,

„Jurnalul de Călăraşi”- numărul 1000

Când un ziar atinge o cifră rotundă, în general toată lumea se bucură. Când are minte suficientă, chiar şi concurenţa. Un ziar care aniversează numere jubiliare reprezintă un semnal că presa mai poate activa în acea ţară. 1000, pentru un săptămânal, poate reprezenta 20 de ani! Probabil mult mai emoţionant decât simpla citire a cifrei. La urma urmei- CE MAI E MIA ÎN ZIUA DE AZI? Şi în lei noi transformat tot vreo 10 milioane, sumă cu care îţi schimbi cauciucurile la maşină, doar atât înseamnă. Dar 20 de ani este o cifră.

„Jurnalul de Călăraşi”- numărul 1000- reprezintă o confirmare a succesului, a încrederii în sine, a profesionalismului, chiar a libertăţii presei până la urmă. Pentru că de aproape un deceniu acest ziar este COMPLET LIBER, COMPLET INDEPENDENT! Este şi bucurie pentru orice truditor al presei să vadă şi aşa ceva! Chiar atunci când greşeşte, chiar atunci când poate îşi pierde aura de neutralitate militând pentru o anume direcţie, o face de capul lui, fără a-i da cineva ordin să facă asta.

1000- o mie- o cifră aniversară la care, din fericire pentru „Jurnalul de Călăraşi” au consimţit să răspundă TOŢI cei care au trecut, de-a lungul vieţii lor pe la „Jurnalul de Călăraşi”. Constatăm , acum, că pentru toţi experienţa „Jurnalului” a fost una relevantă pentru viaţa lor! O arie de educaţie, de formare profesională, de caractere care bucură prin realizările celor care au trecut pe aici. Drum bun tuturor, iar „Jurnalului”- vânt din pupa!

Jurnalul de Călăraşi

Fotografii de la festivitatea aniversară: