in

1 000 de porții de fasole pentru călărășeni, de 1 Decembrie

O ceremonie militar-religioasă, incluzând defilarea gărzii de onoare şi a tehnicii militare de intervenție, va marca, pe 1 decembrie, Ziua Naţională a României, în municipiul Călărași.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 11:00 la Monumentul Eroilor – Intersecția Orizont.

După intonarea Imnului Naţional al României, „Deşteaptă-te, române!”, se va oficia serviciul religios şi va fi rostită o alocuțiune de către prefectul județului Călărași, Valentin Barbu.

Un scurt program artistic va fi interpretat de elevi din Călărași. Apoi, vor fi depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor, de către reprezentanți ai autorităților publice locale, instituțiilor publice deconcentrate, partidelor politice.
Ulterior va avea loc defilarea gărzii de onoare și a tehnicii militare de intervenție.

Ceremonia se va desfăşura cu respectarea tuturor regulilor şi măsurilor stabilite de legislaţia în vigoare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

După finalizarea programului, călărășenii prezenți la marea manifestare dedicată Zilei Naționale a României se vor bucura de câte o porție de fasole cu afumătură.
Primăria municipiului Călărași a pregătit două locații în Piaţa Big, la Foișor și în fața magazinului ALDIS, unde se vor servi 1000 de porții.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele 14 zile: 62 de cazuri Covid-19, în municipiul Călărași

Cinema Călărași,: Film despre România Sălbatică, în zilele libere