“100 de aventuri”, de la Nadir VIDEO

Nadir a lansat un nou single solo, “100 de aventuri” si un videoclip in care are 100 de aventuri cu aceeasi femeie.

O coproductie Cat Music si Famous Production, noul single al lui Nadir, “100 de aventuri”, este compus de catre Randi in studiourile Famous Production.

“Piesa “100 de aventuri’ a fost ideea mea, chiar am trait o suta de aventuri cu o singura femeie. Am acest titlu in cap de vreo sase luni si ma bucur ca Randi mi-a inteles ideea si a compus o piesa care sa transmita ceea ce imi doream. Va doresc si voua sa intalniti persoana care sa va faca sa simtiti ca fiecare zi din viata voastra este o aventura palpitanta si placuta”, declara Nadir.

Videoclipul este regizat de catre Anton Sandu si surprinde interactiunea dintr-un cuplu, in care femeia isi tachineaza partenerul si ii arata, treptat, numeroasele sale ipostaze. Ca o gheisa moderna, Cristina, protagonista clipului, il seduce pe Nadir prin multiplele personaje interpretate.

Nadir este un artist care a evoluat constant, cu zeci de milioane de vizualizari pe YouTube pentru piesele lansate, solo sau in colaborare cu artisti consacrati, precum Randi, Loredana Groza sau Alexandra Stan. Nadir face parte din proiectul Havana, care a lansat hituri precum Vita Bella sau Que Sera, Sera, iar impreuna cu Alexandra Stan au venit cu piesa Ecoute.

Unii au citit și asta: