1000 de cadre MAI şi poliţişti comunitari vor asigura Alegerile din judeţul Călăraşi

politia alegeriPentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor specifice perioadei electorale şi alegerilor au fost mobilizate de la structurile teritoriale ale M.A.I. şi poliţie comunitară aproximativ 1000 de cadre, ne-a informat adjunctul inspectorului şef al IPJ Călăraşi, comisar-şef Ion Nicolae

Se vor organiza 9 filtre rutiere la intrările în judeţ şi în localităţile urbane, formate din poliţişti rutieri, dar şi specialişti A.R.R., precum şi 6 patrule mobile pe principalele drumuri naţionale.

S-au constituit şi 9 rezerve de intervenţie, formate din poliţişti de intervenţie rapidă şi jandarmi, repartizate la nivelul judeţului, pentru a interveni în orice moment pentru restabilirea ordinii publice, precum şi 20 de echipe de verificare a sesizărilor, petiţiilor pe linie electorală.

În data de 22.11.2009, în comandamentul operaţional, la sediul I.P.J. Călăraşi, îşi vor desfăşura activitatea inspectorii şefi ai tuturor structurilor teritoriale ale MAI şi purtătorii de cuvânt ai acestora.

Unii au citit și asta: