in

150 de locuri de muncă în Spania. Care sunt condițiile și salariul

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania care oferă cele 150 locuri de muncă în agricultură este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor.

Descriere loc de muncă: muncitorii vor lucra în câmp: cules fructe, curățat pomi; în fabrică: aranjarea fructelor în lăzi și caserole;

Cerințe: sunt oferite 150 locuri de muncă după cum urmează: 100 – femei pentru munca în câmp și ambalat în depozit; 50 – bărbați pentru munca în câmp, din care: 1 șofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D + atestat); 2 șoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C + E și atestat) și 2 tractoriști;

Limbă straină: nu se solicită

Salariu: 6,25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp); 5,96 euro brut/oră (pentru lucrul în fabrică)

Beneficii și alte condiții: transportul dus-întors Spania îl plătește muncitorul.

Pentru locuință (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și în al doilea an 5% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primește set complet de lenjerie de pat și echipament de protecție individual (în cazul pierderii acestuia, se plătește). Contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obținere NIE).

Durată contract: aprilie – septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie

Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în județul Călărași, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, copie act studii, adeverință medicală “apt pentru muncă”, cazier judiciar.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31.03.2018.

Data și locația bursei se va comunica la o dată ulterioară.