in

150 locuri de muncă în judeţul Călăraşi

Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidenta AJOFM Calarasi sunt inregistrate 150 locuri de munca, in  saptamana 5 -11 octombrie.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 4 locuri de munca, in urmatoarele meserii: consilier juridic, inginer transporturi, inginer hidrotehnist.

Pentru persoanele cu studii medii si profesionale, AJOFM  Calarasi are in evidenta 146 locuri de munca in urmatoarele meserii: agent vanzari, vanzator, ospatar, bucatar, sofer autobuz, sofer autoturism, electrician auto, electromecanic auto, mecanic auto, tinichigiu, tapiter, vopsitor, sudor, lacatus mecanic, instalator, muncitor necalificat, spalator auto, tamplar.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Calarasi este preocupata sa asigure forta de munca in structurile de calificare cerute de angajatori si, nu in ultimul rand, sa ofere oportunitatea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sa se reintegreze cat mai rapid pe piata muncii .” a declarat directorul coordonator al AJOFM Calarasi, Rares Alexandru Ionescu.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot prezenta la sediul Agentiei Locale Calarasi, str.13 Decembrie nr.12, sau la sediul Agentiei Locale Oltenita, str.Argesului nr.111.

locuri de munca octombrie 2009