162 de evenimente pentru polițiștii călărășeni, în acest weekend

În acest weekend, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit la peste 160 de solicitări ale cetățenilor, au constatat aproximativ 40 de infracțiuni și au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 31 august – 02 septembrie a.c., peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 3 acțiuni și s-a intervenit la 162 de evenimente, dintre care 157 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 39 de infracțiuni, 10 persoane au fost surprinse în flagrant. De asemenea, a fost depistată o persoană urmărită național, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 7 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 102.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 11 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 10 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Unii au citit și asta: