19 iulie: noul termen pentru omologarea stadionului din Călărași

O comisie de la Liga Profesionistă de Fotbal s-a aflat miercuri, 11 iulie 2018, pe arena “Ion Comșa” pentru omologarea stadionului din Călăraşi, în vederea disputării meciurilor echipei de pe teren propriu în Liga 1.

Reprezentantul comisiei a felicitat conducerea clubului și autoritățile locale pentru investițiile derulate la stadion într-un timp foarte scurt.

Joi, 28 iunie 2018, Eduard Grama, directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul CJ Călărași, declara că ,,Se lucrează intens. Până în acest moment 70% din obiectiv este realizat. Suntem convinși că la data de 11 iulie a.c. stadionul galben-albaștrilor va fi omologat de către reprezentanții Federației Române de Fotbal”.

Luni, 9 iulie 2018, erau deja montate cele 6 containere (250 de locuri) care vor găzdui tribuna VIP precum și posturile de comentatori tv.

Tot luni s-a lucrat și la montarea turnicheților care vor deservi accesul suporterilor pe stadion, amenajările interioare ale vestiarelor, refacerea aleilor și toaletarea copacilor din interiorul și exteriorul bazei sportive.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță: “Eforturile tuturor au fost recunoscute astăzi (n.r. 11 iulie a.c.) de reprezentanții LPF. Dacă vremea ne va fi partener bun, vom termina întreaga investiție în scurt timp. Mulțumesc celor implicați în tot procesul de modernizare, iar suporterilor le transmit sprijin și răbdare. Vom juca acasă în condiții optime.”

Tribunele VIP:

Unii au citit și asta: