27 de șoferi au rămas fără permis

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit la peste 200 de evenimente la care au fost solicitați pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține ordinea publică, au aplicat 335 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale și au reținut permisele a 27 de șoferi care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

În perioada 21 – 26 decembrie a.c., peste 600 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Astfel, au intervenit la 217 evenimente, dintre care 200 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 46 de infracțiuni, 11 persoane fiind surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 3 măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 335 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 200.000 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Au fost reținute 27 de permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Poliția Română va continua acțiunile pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care pot afecta liniștea comunității, pentru ca oamenii să se poată bucura în siguranță de sărbătorile de iarnă.

Unii au citit și asta: