in

3 portofele cu bani și documente au fost găsite de polițiștii locali

În perioada 6 – 19 septembrie 2021, politiștii locali şi-au desfăşurat activitatea la nivelul municipiului Călărași, acoperind zonele şi itinerariile de patrulare unde, conform statisticilor şi a informaţiilor primite de la celelalte structuri de ordine publică sau de la cetăţenii municipiului,e frecvent se tulbură ordinea şi liniştea publică sau se săvârşesc acte sau fapte antisociale.

Polițiștii locali au legitimat 220 de persoane, au intervenit la 43 sesizări primite prin Dispeceratul instituției și 27 sesizări primite prin sistemul 112.

Au aplanat 11 stări conflictuale și au înmânat 322 decizii de carantinare în contextul pandemiei SARS-COV2 procedând și la verificarea respectării măsurilor dispuse.

Au asigurat măsuri de ordine publică cu ocazia organizării Târgului de Toamnă 2021, Zilelor Municipiului Călărași 2021, parada “Retromobil vine în orașul tău”, precum și Parada motocicliștilor.

Au găsit și au restituit proprietarilor 3 portofele cu sume de bani și documente.

În aceeași perioadă, polițiștii locali au constatat 149 fapte antisociale și au aplicat un număr de 101 sancțiuni contravenționale (în valoare de 28.220 lei) și 48 avertismente verbale.

Written by infomuntenia.ro

Elevii Liceului Pedagogic “Ștefan Bănulescu”, implicați activ în campania de Curățenie Națională

Proiectele Primăriei Călărași, analizate de consultantul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Redresare