7 persoane au fost prinse în flagrant de polițiștii călărășeni

În acest weekend, poliţiştii călărășeni au aplicat 307 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 633.580 de lei, persoanelor care nu au respectat prevederile privind restricţionarea circulaţiei.

Peste 300 de poliţişti au acţionat la nivelul judeţului Călăraşi pentru aplicarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare adoptate, precum şi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 2 acţiuni şi s-a intervenit la 196 de evenimente, dintre care 180 au fost sesizate prin 112. Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 30 de infracţiuni, 7 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 690 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.531.227 de lei, dintre acestea 307 de sancţiuni au fost aplicate persoanelor care nu au respectat prevederile privind restricţionarea circulaţiei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 2 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au fost reţinute 6 permise de conducere şi retrase 5 certificate de înmatriculare.

În misiunile lor, poliţiştii au fost sprijiniţi de jandarmi şi poliţişti locali. Dispozitivul de ordine şi siguranţă publică acţionează pentru prevenirea şi limitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID 19), dar şi pentru a preveni şi combate ilegalităţile de orice fel.

Unii au citit și asta: