in

300 de catedre vacante în judeţul Călăraşi

Constantrin TudorAproximativ 300 de catedre au rămas vacante în urma examenului de titularizare, din 15 iulie, la care au participat 700 de candidaţi, declară Constantin Tudor (foto) – inspector  general al Inspectoratului Şcolar Călăraşi, într-un interviu publicat de ziarul Evenimentul de Călăraşi.

Deşi la concursul de luna trecută s-au înscris peste 700 de candidaţi pe doar 232 de locuri titularizabile , numai 156 de posturi au putut fi ocupate, ceea ce l-a făcut pe şeful ISJ Călăraşi să spună că „că numeroşi absolvenţi ai învăţământului superior sunt doar simpli posesori de diplome”.

Cele aproximativ 300 de posturi rămase vanate în şcolile din judeţul Călăraşi urmează să fie ocupate în urma concursului din 27-28 august, la care vor participa cei care au obţinut sub nota 5,00 la examenul din 15 iulie, precum şi simpli absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat, aşa-numiţii suplinitori necalificaţi.

Citiţi INTEGRAL interviul cu inspectorul şcolar general al Inspectoratului şcolar al judeţului Călăraşi, Constantin Tudor, în Evenimentul de Călăraşi.

www.infomuntenia.ro