35 de infracțiuni, constatate de polițiștii călărășeni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat, în perioada 07-10 septembrie a.c., pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniștea comunității.

Peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 7 acțiuni și s-a intervenit la 191 de evenimente, dintre care 182 au fost sesizate prin SNUAU 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 35 de infracțiuni, fiind prinse în flagrant 5 persoane, iar față de 6 persoane au fost dispuse măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 256 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare este de aproximativ 84.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 8 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 19 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

Unii au citit și asta: