Jo revine cu o nouă piesă de dragoste VIDEO

JO continuă colaborarea cu HaHaHa Production şi lansează piesa “În lipsa ta”, împreună cu un videoclip oficial. Clipul a fost filmat în Bucureşti şi este regizat de San.

Artista care a cucerit topurile cu piese ca “Până vara viitoare” sau “Cu un picior în rai” ne aduce în această primăvară o melodie pop duioasă. “În lipsa ta” evocă dor şi dorinţă, într-un cadru vizual minimalist, care combină urbanul cu natura. JO şi protagoniştii acestui videoclip se perindă printr-o clădire cu design modern, cu holuri ample pe care ecourile multiplică orice sunet de zeci de ori.

Actorii din clip se lasă peste balustrade şi merg sisific în ritm opus scărilor rulante. Artista parcurge un hol din sticlă şi metal ce pare că nu se mai termină, iar în stânga şi dreapta sa stau sunt suspendaţi dansatorii şi protagoniştii din clip. Păpuşi ale unui balet care s-a încheiat până să pornească filmarea. JO apare însoţită de un câine alb superb, în contrast cu umbrele acestei clădiri moderne şi părăsite.

Despre colaborarea cu HaHaHa Production şi Şerban Cazan JO a avut următoarele de spus:

«În lipsa ta» este încă o piesă la care am lucrat cu oamenii frumoşi de la HaHaHa Production. Inspiraţia pentru ideea şi mesajul piesei au venit în timp ce lucram în studio alături de colegii mei, iar versurile sunt scrise de Juno care a reuşit să exprime exact ce îmi doream să transmit în acest cântec.

Citeste mai mult:

Unii au citit și asta: