Direcția 5 cântă despre “Paradis” VIDEO

Direcţia 5 a lansat cea mai zen piesă a toamnei, “Paradis”, un single plin de clasă şi romantism. Videoclipul acestei creaţii reflectă din plin atmosfera idilică invocată de versuri, în peisaje autohtone superbe.

La 8 luni după lansarea piesei “Când sunt cu tine” soseşte “Paradis”. Versurile sale sunt scrise de către Dinu Olăraşu, iar muzica este compusă de către Marian Ionescu. Videoclipul regizat de Dan Petcan prezintă o după-amiază perfectă, cu soarele sus pe cer şi tineri frumoşi care se iubesc în mijlocul unei livezi de meri. Puşi pe şotii şi alergând prin natură, tinerii îi au ca îngeri păzitori invizibili pe muzicieni.

Despre această creaţie Marian Ionescu a avut următoarele cuvinte:

Ne dorim ca muzica noastră să nu se subordoneze altor criterii decât celor care ţin de frumos, iar prin această piesă încercam să-i purtăm pe oameni într-o lume inocentă, sensibilă, în care dragostea este totul. Clipul redă atmosfera de libertate, în care oamenii preţuiesc fiecare clipă şi o trăiesc la maxim. «Paradis» este primul single extras de pe albumul «În culori» pe care grupul îl va lansa la sfârşitul acestui an.

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: