Stații de carburanți, verificate de pompierii militari călărăşeni

Pompierii militari călărăşeni desfăşoară zilnic activităţi de informare preventivă şi control la operatori economici pentru a combare răspândirea SARS CoV 2.

Astfel, în data de 12 iulie, reprezentanții Inspecției de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași au verificat cinci stații de carburanți de pe Autostrada Soarelui, lucrătorii acestora şi persoanele fizice care se aflau în tranzit la acel moment, fiind identificate nereguli pentru care, în unele cazuri au fost acordat avertismente, iar în altele s-au aplicat sancţunile prevăzute de normele legale în vigoare.

Cadrele Inspecției de Prevenire au desfășurat activităţi de îndrumare şi control la stațiile de carburanți de pe Autostrada Soarelui în vederea respectării măsurilor de combatere a răspândirii SARS CoV2 și în data de 5 iulie a.c.

Cetăţenii sunt rugaţi să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să respecte distanțarea fizică și măsurile de igienă recomandate de specialiști.

Unii au citit și asta: