Irina Rimes întreabă: “Ce se întâmplă, doctore?” VIDEO

Irina Rimes a lansat cea mai jucăuşă piesă a toamnei “Ce se întâmplă, doctore?”. Artista îşi respectă promisiunea de a lansa melodii mai vesele după tristul album “Cosmos”. Acest single tocmai a primit un videoclip care o face pe Irina să pară o păpuşă rătăcită la o centrală nucleară abandonată.

“Ce se întâmplă, doctore?” este o poezie împletită cu o declaraţie jucăuşă de independenţă feminină. Irina apare cu o figură tinerească, într-o salopetă, în deplin contrast cu peisajul industrial dezolant din spatele său. Artista cântă ca de obicei despre atracţia sa pentru Cosmos şi dorinţa de a părăsi Pământul cel banal, “coborând la prima”.

Instrumentalul este inedit, undeva între muzica de prezentare de modă, o balalaică şi o muzică de circ. Cumva Irina Rimes a găsit loc în acest clip abstract şi pentru un dans din Fortnite (flossing), ultimul lucru pe care te-ai aştepta să îl facă artista într-o astfel de creaţie. Acest track vine după “În Palme”, o melodie ceva mai serioasă, în care Irina a cântat despre rămăşiţele unei relaţii intense.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: