Au început lucrările pentru rețeaua de canalizare din cartierul Măgureni

Pe pagina oficială de Facebook, Primăria Călărași anunță demararea lucrărilor pentru rețeaua de canalizare pluvială și menajeră din cartierul Măgureni.

Până joi, 30 ianuarie 2020, s-au executat lucrări pe o lungime de 300 ml de rețea de canalizare pluvială (din totalul a 2740 ml).

Pe lungimea reţelei centrale de canalizare din cartierul Măgureni sunt prevăzute 122 cămine de colectare cu vacuum, care vor asigura colectarea apelor menajere provenite de la cele 334 gospodării, pe o rețea totală de 5322 ml.

Lucrări de canalizare pluvială se mai desfășoară pe strada Locomotivei, iar în perioada următoare vor fi demarate lucrări de canalizare menajeră pe străzile Oborului și Sfântul Nicolae, precum și lucrări de reabilitare a rețelei de apă și înființare rețea de canalizare pluvială pe strada Pescăruși (zona de case).

În anul 2019 au fost realizate lucrări de canalizare pluvială pe strada Năvodari (zona de case), lucrări de întreținere rețea de apă și canalizare (racorduri) pe Bd. Republicii (tronson Sloboziei-Pompieri), lucrări de întreținere rețea de apă pe Șos. Sloboziei (tronson Bd. Republicii-cale ferată), pe Bd. Cuza Vodă (tronson Flacăra-București) și pe str. Știrbei Vodă (tronson str. Mușețelului – cimitir).

Unii au citit și asta: