6 culturiști călărășeni pe podium, la Campionatul de la Ploiești

Sâmbătă, 9 martie 2019, au avut loc Campionatele Naționale de Culturism și Fitness PRONutriton, în Sala Europa din Ploiești.

Sezonul 2019 al Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness PRONutrition este alcătuit din faza etapelor zonale, găzduite la Ploiești (9 martie), Bistrița (16 martie) și Focșani (13 aprilie) și faza etapelor finale.

Cele din urmă se vor desfășura la Brașov (28-29 septembrie), reunind categoriile de seniori, în timp ce sportivii de la cadeți, juniorii și masters se vor întrece la Sibiu (4-6 octombrie).

La startul acestui eveniment au fost prezenți sportivi din partea de sud a țării: București și județele: Argeș, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea.

Clubul sportiv Fortus Călărași a participat cu 7 sportivi și a obținut următoarele rezultate :

Ciprian-George Solzaru – loc I cat. 70 kg culturism seniori

Damian-Gigi Fusea – loc I cat. 70 kg culturism juniori mici

Cătălin-Marian Ioniță – loc I cat. +70 kg culturism juniori mici

Georgian Petcu – loc II cat. 70 kg culturism juniori mari

Ștefan-Alexandru Nan – loc II cat. open men physique juniori (16-19 ani)

Nicoleta Dumitru – loc III cat. bikini fitness 179 cm senioare

Paraschiv Laurențiu – loc IV cat. 70 kg culturism seniori

În urma rezultatului foarte bun, Ciprian-George Solzaru a fost selecționat în lotul ce va reprezenta Romania la Balcaniada din acest an. Campionatul se va desfășura în perioada 17-19 mai 2019, în insula Corfu din Grecia.

Sportivul Ciprian-George Solzaru a revenit în activitatea sportiva dupa o pauza de 2 ani, timp în care s-a casatorit, fiind tăticul unui baietel de 2 ani care speră să îi calce pe urme.

Președintele clubului sportiv Fortus mulțumește sportivilor pentru munca depusa, seriozitatea, abnegatia in pregatire si le doresc succes la toate competitiile la care vor concura in anul 2019.

Unii au citit și asta: