in

6 tineri români, în topul Forbes

Mai mulți tineri din România au fost incluși, anul acesta, în clasamentul Forbes 30 Under 30 Europe, întocmit de revista Forbes.

“Lista din acest an cuprinde 300 de tineri, încadrați în zece categorii. Ei vin din 34 de țări europene și 22 de țări non-europene. În ultimul an, reporterii noștri au verificat mii de nominalizări și s-au consultat cu experți, pentru a compila această listă. Produsul final: o colecție de oameni care nu se tem sa-și asume riscuri și care aduc idei noi în Europa. Viitorul pare luminos”.

Francesca Velicu
La 20 de ani, este prim-artistă la English National Ballet. În lista Forbes, apare la categoria Artă & Cultură. Francesca Velicu s-a născut în Bucureşti şi a studiat la Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” din Capitală. A urmat apoi cursuri la Academia de Balet Balșoi din Moscova, iar din 2016 locuieşte la Londra, unde dansează în spectacolele realizate de English National Ballet. Anul trecut, a fost recompensată, pentru rolul din “Le Sacre Du Printemps”, cu premiul categoriei “Outstanding Achievement in Dance” a premiilor Olivier.

Planable
Originari din Republica Moldova, Xenia Muntean (25 de ani), Nicolae Gudumac (26 de ani) și Vlad Caluș (23 de ani) au creat o platformă prin care specialiștii social media pot colabora, în timp real, cu brandurile pentru care lucrează. Acceptat în accelatoarele Techstars (Londra) și Spherik, Planable a atras, până acum, investiții de un milion de dolari. În lista Forbes, startup-ul apare în categoria Media & Marketing.

Citește mai mult: angajatorulmeu.ro

Written by infomuntenia.ro

Amna ne spune „Ce rămâne de făcut” VIDEO

Fermierii pot obține viza pentru carnetul de rentier agricol