600 de km în 35 de ore. Călărășeanca Daniela Negulescu a obținut un nou brevet

Sâmbătă, 8 iulie 2017, în cadrul Cupei AV Randonneurs România 2017 (a doua ediție), a fost organizat evenimentul pentru obținerea celui de-al patrulea brevet de anduranță din seria noului sezon, cel de 600 de km.

Locul de start: București, Arcul de Triumf
Ora de întâlnire pentru pregătirea startului: 06.00
Ora de start: 07.00 (startul va fi deschis până la ora 08.00)
Traseul: București, Arcul de Triumf – Fundulea – Călărași – Ostrov – Constanța – Urziceni – valea Călugărească – Ploiești -București 601 km cu aproximativ 3000 de metri diferență de nivel.
Timp limită de finalizare a traseului: 40 de ore (până pe 9 iulie, la ora 23.00)

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Adevăraţii VeloPrieteni România și s-a desfășoarat sub egida Randonneurs România, fiind parte a suitei de evenimente organizate sub licenţa Audax Club Parisien din Franţa, reprezentata in Romania de Iulian Ene.
Partener: ROVELO biciclete
Partener media: Freerider.ro

Dintre cei 84 de cicliști înscriși, 79 au luat startul iar brevetul de 600 de km a fost obținut de 73 dintre aceștia.

Călărașiul a avut, din nou, un concurent redutabil.
Călărășeanca Daniela Negulescu a obținut brevetul de 600 de km în 35 de ore și 15 minute.

Tot anul acesta, sportiva noastră a obținut atât brevetul de 300 de km (luna mai), cât și pe cel de 400 de km (luna iunie).

Cupa AV Randonneurs România reprezintă evenimentul anual organizat de către Asociația Adevărații VeloPrieteni România, în cadrul căruia au loc brevetele de anduranță de 200, 300, 400 și 600 de km. Brevetele sunt obținute doar în cazul terminării traseelor în timpii limită stabiliți. Toți concurenții care termină traseele, indiferent de timp, vor primi diplome de participare. Toți concurenții care vor vor termina toate cele patru trasee, indiferent de timp, vor primi Cupa AV Randonneurs România. Iar, toți cei care vor termina, indiferent de timp, pe lângă cele patru brevete și pe cel de 1000 de km, vor primi Super Cupa AV Randonneurs România.

Unii au citit și asta:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*