7 Klase au ajuns la “fata care nu-i lasă în casă” VIDEO

Băieții de la 7 Klase sunt gata să-și ia in spate acordeonul, contrabasul și tobele și să ajungă la “fata care nu-i lasă în casă”. Noua lor piesă, “Fata care nu mă lasă”, este ca o declarație de dragoste insistentă, pe care cei 5 băieți au lansat-o de 1 martie.

“Piesa rămâne o provocare pentru noi. Nu am avut astfel de experiențe sau aventuri, să fim refuzați să intrăm în casă. De obicei, fetele ne invită, dar aici a trebuit să cântăm și să trăim inversul!”, povestește Cătălin, solistul trupei.

Compusă de Iurie Bădicu, piesa nu este o creație întâmplătoare, ci are la bază o poveste din adolescența compozitorului, care a fost invitat de o fată la un ceai, doar că ea s-a răzgândit și nu l-a mai invitat în casă, așa că au stat în fața porții.

“Le-am povestit-o la un moment dat băieților și le-a plăcut atât de tare, încât au propus să facem o piesă”, a mărturisit Iurie Bădicu.

Vocea feminină ce poate fi auzită în a doua jumătate a cântecului este a Anei Maria Stancu. Ea a colaborat și pentru versurile și compoziția piesei.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: