in

Jaf armat la un magazin de bijuterii din Călăraşi (foto)

Jaf armat Calarasi (3)De astăzi, municipiul Călăraşi a intrat în rândul oraşelor mari unde infractorii nu se sfiiesc să execute jafuri armate în plină zi. Astăzi, în jurul orei 13, patru bărbaţi mascaţi şi înarmaţi au pătruns în incinta unui magazin de bijuterii dintr-o zonă extrem de circulată (str. prel. Bucureşti, vis-a-vis de Şcoala nr.10).

Unul dintre indivizii mascaţi a tras un foc în uşă, hoţii reuşind să sustragă 8 kg de bijuterii din aur din rafturile magazinului. Prezenţi în incintă, directorul şi administratorul societăţii nu au fost răniţi. Ba mai mult, în timp ce hoţii fugeau cu prada, administratorul magazinului a tras în direcţia acestora cu o puşcă de vânătoare pe care o avea în posesie. Se pare că unul dintre hoţi a fost rănit.

Autorii jafului au reuşit, totuşi, să se facă nevăzuţi cu întreaga captură. Hoţii au fugit cu un autoturism de provenienţă străină, înmatriculată, conform martorilor, cu numere de Polonia.

Poliţiştii desfăşoară activităţi de identificare a atacatorilor, toate străzile municipiului Călăraşi fiind invadate de poliţişti. Şi poliţiştii din judeţele limitrofe au fost puşi în stare de alertă.

După ce municipiul Călăraşi a trăit scena unor atacuri armate în plină stradă, între membrii diferitelor clanuri interlope, acum poliţiştii călărăşeni trebuie să facă faţă şi primului caz de jaf armat, în plină zi.

www.infomuntenia.ro