A căzut din tren după ce a tras semnalul de alarmă

În noaptea de 02/03 august a.c., în jurul orei 00,15, Postul de poliţie Transporturi Feroviare Olteniţa a fost sesizat prin SUAU 112 cu privire la faptul că din trenul personal care circula pe relaţia Titan Sud – Olteniţa, în zona punctului de oprire Valea Roşie, a căzut o persoană.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, s-a stabilit faptul că un pasager al trenului personal, trezit brusc din somn şi speriat că nu a ajuns la destinaţie, a acţionat fără motiv, semnalul de alarmă.

La oprirea trenului, pe fondul întunericului, persoana a încercat să coboare, fără a aprecia că trenul se află staţionat pe un pod şi a căzut în gol de la o înălţime de aproximativ 8 metri, pe malul unei bălţi din zonă. Strigătele acestuia au fost auzite de două persoane, care l-au găsit în apropierea piciorului podului de cale ferată.

Poliţiştii l-au identificat pe pasagerul din tren, în persoana lui P.ALEXANDRU, de 66 ani, din Comuna Curcani, judeţul Călăraşi, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Unii au citit și asta: