A fost finalizat proiectul “Handbal feminin la Călărași – Promovăm Sănătatea prin Mișcare”

A fost finalizat proiectul “Handbal feminin la Călărași – Promovăm Sănătatea prin Mișcare”, derulat în baza contractului de finanțare nerambursabilă cu nr. 30158/11.07.2018.

Finanțator: Primăria Municipiului Călărași
Domeniul: Activități sportive și de tineret; activități nonprofit de interes local pe anul 2018

Proiectul a cuprins activități care fac referire la disciplina sportivă handbal – secția feminin.

Activitățile din cadrul proiectului s-au desfășurat în perioada iulie-decembrie 2018.

Sumele din proiect:
146 000 lei din bugetul Municipiului Călărași și 31 000 lei contribuție beneficiar

Aspectele principale, atât din punct de vedere sportiv cât și ca impact financiar, sunt date de următoarele activități desfășurate în cadrul proiectului și au avut ca scop dezvoltarea handbalului feminin în Călărași, cu următorii beneficiarii direcți ai proiectului:
* cele peste 60 de sportive legitimate au fost împărțite în funcție de abilitățile dobândite și de dorința de a performa, iar mare parte dintre acestea au participat la competiții, dintre activitățile importante amintim:
– 2 echipe înscrise în campionatele naționale;
– 24 meciuri oficiale disputate la cele două categorii înscrise;
– 45 de meciuri amicale disputate în cadrul proiectului pe mai multe categorii de vârstă;

Pregătirea centralizată a avut loc în condiții foarte bune și s-a desfășurat în județul Prahova.

Publicitatea despre activitățile din cadrul proiectului a fost atât în spațiul on-line, în presa scrisă și pe TV.

Părinții sportivelor s-au implicat și au fost susținătorii proiectului care au contribuit și financiar la realizarea proiectului iar în perioada următoare se va discuta cu aceștia pentru a putea participa în continuare la competițiile în care suntem înscriși.

La nivelul orașului Călărași, în categoria handbal feminin, sunt înscrise peste 80 de fete cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani, pentru fiecare fată fiind alocate timp de pregătire și resurse financiare în funcție de vârstă și interesul manifestat.

În decursul desfășurării activităților, poate fi urmărit progresul înregistrat de sportive de la o lună la alta, iar cele care participă la campionatele naționale vor fi legitimate în cadrul clubului.

Transparența a fost permanentă prin afișarea tuturor informațiilor pe site-ul http://www.csdanubius.wordpress.com sau pe paginile de socializare. Site-ul federației,http://www.frh.ro, are la rubrica competiții, datele despre participări în campionate.

Unii au citit și asta: