in

A fost prin autorul unor furturi din locuinţe

politia2Poliţişti din cadrul Postului de poliţie Lupşanu şi Formaţiunii de Ordine Publică Rural Lehliu Gară au reţinut pe S. IONUŢ de 23 ani, din Comuna Lupşanu, Sat Radu Vodă, cunoscut cu antecedente penale, suspect de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

Recent eliberat din penitenciar, suspectul a pătruns în noaptea de 21 noiembrie a.c., în locuinţa lui D. VASILE de 46 ani, din localitatea Radu Vodă, şi a sustras un aparat video şi un telefon mobil. În seara de 28 noiembrie a.c., acesta a fost surprins în imobilul lui B. VASILICA de 57 ani, din Radu Vodă, în timp ce încerca să sustragă bunuri, însă a fugit, fără a reuşi să pună în practică intenţiile infracţionale.

Poliţiştii l-au prezentat în ziua de 01 decembrie a.c. Judecătoriei Lehliu Gară cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată emiţând pe numele lui S. IONUŢ mandat de arestare preventivă pentru 29 zile. Suspectul a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.