A treia înfrângere pentru Dunărea Călărași, în play-off-ul Ligii a 2-a

Vineri, 30 aprilie 2021, și sâmbătă, 1 mai 2021, au avut loc meciurile retur din play-off-ul Ligii a 2-a la fotbal.

Dunărea Călărași s-a deplasat la Timișoara, pentru meciul cu ASU Politehnica. Partida a contat pentru etapa a 6-a din play-off.
La începutul meciului, sportivii de la Dunărea Călărași au dat mingea oaspeților în semn de protest, din cauza restanțelor financiare. Jucătorii de la ASU Politehnica Timișoara au pasat mingea timp de două minute. Sportivii de la Dunărea Călărași au primit ultimul salariu pe luna decembrie, în proporție de 80%.

Scorul meciului a fost deschis în minutul în minutul 32, prin Ivanovici. Dunărea a egalat 4 minute mai târziu, prin Alami.
Din păcate, scorul a suferit modificări în prelungirile celei de-a doua reprize, prin golul lui Casado, iar meciul s-a încheiat 2:1 pentru Poli Timișoara.

Este prima victorie obținută de bănățeni în acest play-off.
Dunărea Călărași mai adaugă o înfrângere și rămâne pe locul 4 în clasament:

Lider în clasament rămâne U Craiova, care nu are nicio înfrângere.

Celelalte rezultate ale etapei:
U Craiova 1948 – Mioveni 4:2
Rapid – FK Csikszereda 2:0

Dunărea joacă următorul meci acasă, vineri, 7 mai 20221, de la ora 21:00. Adversari vor fi sportivii de la FC Rapid 1923.
Rapidul este pe locul 2, iar în cele 6 etape a adunat o înfrângere, un egal și 4 victorii.

La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în prima ligă, iar formațiile de pe locurile 3 și 4 vor juca baraj cu ocupantele pozițiilor 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

Sursa foto: Facebook/Politehnica Timișoara

Unii au citit și asta: