Acces la apă caldă, pentru 4 000 de persoane din Călărași

Ariston Thermo Romania, liderul pietei locale de centrale termice si boilere electrice, a donat in aceasta toamna peste 400 de boilere de ultima generatie catre 250 de institutii de invatamant, camine de batrani si centre de recuperare medicala din 32 de judete, oferind astfel acces la apa calda pentru cca. 32.000 de romani.

Aceasta initiativa vine in contextul desfasurarii pe plan global a proiectului Ariston Comfort Challenge, prin care compania isi propune sa duca confortul chiar si in locurile in care acesta pare imposibil de atins.

Cele 413 de boilere donate au fost distribuite in 32 judete, nivelul de necesitate fiind mai pronuntat in Arad, Giurgiu, Dambovita, Vrancea, Braila, Maramures, Calarasi si Tulcea, in ultimele doua judete fiind identificate cele mai multe unitati fara acces la apa calda.

Astfel, in Calarasi, au fost identificate 30 gradinite, scoli gimnaziale, centre comunitare si de recuperare medicala care nu ofereau acces la apa calda, numarul de beneficiari ridicandu-se la cca. 4.000 de persoane, iar in Tulcea au fost donate boilere pentru 20 de unitati de invatamant, centre de plasament, de recuperare medicala si case de batrani ce deservesc, in total, peste 1.600 de persoane.

Unii au citit și asta: