Ambulanţă răsturnată la Dragalina

Sâmbătă, 18 septembrie a.c., ora 09.46, pe D.N. 21, în afara Comunei Dragalina, Judeţul Călăraşi, în timp ce conducea o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Brăila, pe sensul de mers Slobozia – Drajna, cu semnalele luminoase în funcţiune, conducătorul auto I. IONEL, de 63 ani, din Brăila, s-a angajat în depăşirea unei betoniere, conduse de M. CONSTANTIN, de 51 ani, din Oraşul Amara, Judeţul Ialomiţa, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, anunţă Biroul de Presă al IPJ Calarasi.

Ambulanţa a intrat în coliziune cu autoturismul marca Ford Focus, condus de S. VALENTIN, de 19 ani, din Bucureşti, care se deplasa din sens opus.   În urma coliziunii, ambulanţa s-a lovit cu partea lateral dreapta de betonieră, apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a trei persoane aflate în ambulantă, respectiv a minorului A. FLORINEL, de 8 ani, şi a mamei acestuia, A. MIHAELA, de 33 ani, ambii din Comuna Chişcani, Judeţul Brăila, precum şi a asistentei A. SIMONA, de 32 ani, din Oraşul Făurei, Judeţul Brăila, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru investigaţii medicale.

Toţi cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Unii au citit și asta: