Accident de muncă la Calarasi: doi muncitori au căzut cu tot cu schelă

Miercuri, 8 septembrie la Călăraşi, a avut loc un accident de muncă, în urma căruia doi muncitori care efectuau lucrări la construcţia hotelului Columna (parcul Dumbrava) s-au prăbuşit cu tot cu schelă.

Muncitorii care au căzut de la o înălţime de aproximativ doi metri au fost transportaţi la Spitalul judeţean de Urgenţă Călăraşi, însă şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă spune că aceştia nu au suferit răni vizibile. Pentru a se preîntâmpina eventuale complicaţii muncitorii au fost duşi, totuşi, pentru investigaţii medicale amănunţite la un spital din Bucureşti.

Cei doi muncitori accidentaţi în timp ce lucrau la construirea Hotelului Columna, din parcul Dumbrava, sunt de naţionalitate bulgară, firma care executa lucrările la hotel fiind din Bulgaria.

În urmă cu un an prefectul din acea vreme, Doru Ioan Tărăcilă, acuza că Hotelul Columna se construieşte fără respectarea normelor legale. După schimbarea din funcţie a lui Tărăcilă autorităţile nu au mai adus în discuţie situaţia de la Hotelul Columna.

Unii au citit și asta: