in

Accident în Călăraşi | A intrat cu betoniera în pomi

accident betoniera CalarasiAstăzi, la ora 10.50, echipajul SMURD din Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat să intervină pe raza municipiului, pe strada Prelungirea Bucureşti, pentru acordarea primului ajutor unei persoane, Marian V., în vârstă de 45 de ani, victima unui accident rutier.

Conducătorul unei auto-betoniere a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, acroşând doi copaci de pe marginea drumului. Intervenţia pompierilor a fost rapidă, dat fiind şi faptul că accidentul s-a produs la o distanţă de aproximativ 300 metri de sediul I.S.U. Călăraşi.

La sosirea echipajului de prim ajutor, persoana era conştientă şi prezenta escoriaţii la nivelul capului şi al membrului superior drept, existând suspiciunea unei fracturi cervicale. I s-a acordat primul ajutor, a fost imobilizat, fiindu-i aplicat guler cervical, i s-a administrat oxigen, s-a efectuat E.K.G., după care persoana a fost monitorizată şi transportată la Unitatea de primire urgenţe din cadrul Spitalului judeţean Călăraşi.