Accident în Frumușani: Copil de 2 luni, transportat la un spital din Capitală

În data de 07.01.2020, ora 10.18, echipaje de intervenție din cadrul Gărzii de Intervenție Budești au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în localitatea Frumușani, pe Calea București, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane minore (copil de doar două luni) şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme (toate înmatriculate în județul Călărași).

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Budești au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de prim ajutor SMURD.

La scurt timp după producerea accidentului, la faţa locului s-a deplasat si un elicopter SMURD cu medic, care a acordat îngrijiri copilului.

În cele trei autoturisme se aflau șapte persoane, doar una având nevoie de îngrijiri medicale.

Copilul a primit îngrijiri medicale din partea medicului încadrat pe elicopterul SMURD.

Ulterior, fetița în vârstă de doar două luni, care prezenta traumatisme, a fost transportată cu elicopterul la un spital din capitală.

Celelalte persoane implicate în accident au refuzat examinarea și/sau transportul la spital pentru verificări mai amănunțite.

Unii au citit și asta: