Accident în Jegălia: Jandarmii au oferit primul ajutor

Vineri, 13 septembrie 2019, în jurul orei 13.12, trei jandarmi din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, aflați într-o misiune de patrulare în județ, au fost martorii unui accident între un autoturism și un utilaj agricol (tractor cu remorcă), pe DN 3 A, în apropierea localității Jegălia, județul Călărași.

Subofițerii, plutonier adjutant Boldea Alexandru, plutonier adjutant Zamfir Dorinel și plutonier adjutant Stan Marius, s-au deplasat la locul accidentului, au observat că două persoane, un bărbat și o femeie, se aflau în autoturismul care intrase sub remorca tractorului și au scos din mașina avariată femeia, care părea rănită.

Conducătorul autoturismului a reușit să iasă singur din vehiculul avariat.

Jandarmii au acordat primul ajutor femeii și au solicitat sprijinul SMURD și Serviciului de descarcerare din cadrul ISU Călărași, pentru evitarea unor pagube materiale și mai mari, existând riscul ca în urma impactului autoturismul să ia foc.

Femeia a fost preluată de echipajul SMURD pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, iar echipajul de descarcerare a intervenit pentru degajarea carosabilului.

Nu au existat alte victime, ci doar pagube materiale.

Unii au citit și asta: