Accident la Lupșanu, cu 9 persoane rănite

Duminică seară, 26.01.2020, ora 23.45, două echipaje de intervenţie din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate prin intermediul 112 să intervină în localitatea Lupşanu, pe Drumul Judeţean 313, pentru acordarea primului ajutor în cazul a nouă persoane rănite într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

La locul accidentului au intervenit şi două ambulanţe S.A.J., care au preluat patru dintre victimele accidentului şi le-au transportat la Spitalul Judeţean Călăraşi.

Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au intervenit rapid cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD, iar de la Detaşamentul Călăraşi s-a deplasat la intervenţie o autospecială transport personal şi victime multiple (A.T.P.M.V.).

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri în cazul a patru persoane, toate de sex masculin, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, care prezentau traumatisme minore, iar ulterior acestea au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Călăraşi.

Unii au citit și asta: