Accident: Maşină răsturnată pe Autostrada Soarelui. Elicopterul SMURD a intervenit

În data de 09.10.2010, ora 10.23, un echipaj de descarcerare şi un echipaj  SMURD din cadrul Secţiei Lehliu-Gară au fost solicitate să intervină pe A2, în dreptul km. 42 (sensul de mers Bucureşti-Constanţa), pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane implicate într-un accident rutier după ce un autoturism a ieşit de pe şosea, răsturnându-se în şanţ.

În urma accidentului au rezultat cinci victime, una dintre acestea, Daniela V., în vârstă de 77 de ani fiind preluată de elicopterul SMURD şi transportată la un spital din Bucureşti. Alte două persoane au fost preluate de un echipaj SAJ Lehliu sosit la faţa locului şi transportate la spital.

Echipajul SMURD a preluat pe Antoaneta N., în vârstă de 59 de ani, care prezenta o plagă la nivelul mandibulei şi dureri la nivelul membrului superior stâng şi la nivelul coloanei vertebrale. Persoana a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la spitalul Lehliu-Gară. Echipajul descarcerare a intervenit pentru decuplarea bornelor de la acumulatorul autoturismului.

Unii au citit și asta: