in

Accident mortal la Călăraşi. Un tânăr a murit strivit de camionul pe care îl conducea

accident mortal camion rasturnat Calarasi (1)Astăzi, de dimineaţă, un grav accident de circulaţie s-a produs în Călăraşi, pe DN3, când răsturnarea unui autocamion, încărcat cu bitum, s-a soldat cu moartea şoferului şi rănirea unui pasager.

Evenimentul s-a întâmplat în jurul orei 8,40, când pe fondul vitezei neadaptate pe un sector de drum în curbă, pe D.N. 3, din direcţia ,,Piscicola” către Chiciu, la km 122+250, autospeciala Renault, condusă de  S. FLORIN-COSTEL de 26 ani, din Municipiul Făgăraş, Judeţul Braşov, s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală a lui C. MIHAI de 38 ani, din Municipiul Călăraşi, pasager în autovehicul. Colegi de la societatea de transport unde lucra tânărul şofer spun că acesta era tatăl a doi copii.

Poliţiştii au constatat că şoferul posedă  permis de conducere categoriile B, C şi C+E din anul 2005. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor condiţiilor producerii accidentului.

Un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Călăraşi au fost solicitate să intervină, dar paramedicii nu au putut decât constata moartea şoferului iar pasagerul din dreapta şoferului a fost transportat la Spitalul Judeţean Călăraşi după ce a suferit mai multe contuzii, starea lui fiind stabilă. Echipajele I.S.U.J. „Barbu Ştirbei” Călăraşi au intervenit pentru scoaterea celor două victime din interiorul autocamionului, decuplarea bornelor de la acumulatorul autocamionului şi pentru spălarea carosabilului de combustibilul scurs din autocamion.

Foto realizate de la acţiunea de ridicare a autocamionului răsturnat. © www.infoMuntenia.ro