in

Lehliu Gara: Un mort şi patru răniţi într-un accident de circulaţie pe A2

În data de 10.05.2010, ora 17.06, două echipaje specializate din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au intervenit pe Autostrada Soarelui (A 2), la km 64, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor mai multor persoane implicate într-un grav accident rutier, anunţă Biroul de Presă al ISU Barbu Ştirbei Călăraşi.

Ajunşi la locul intervenţiei cu o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD, pompierii profesionişti din cadrul secţiei Lehliu Gară au constatat potrivit primelor cercetări efectuate, că în urma accidentului, au rezultat 5 victime care se aflau în autoturismul marca Renault Megane, înmatriculat în Bucureşti, condus de Petrişor P., în vârstă de 30 de ani, care a părăsit partea carosabilă, ieşind în decor.

La locul intervenţiei s-au  deplasat de asemenea şi un echipaj de prim ajutor SMURD de la Bucureşti cu un elicopter şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă din oraşul Lehliu Gară. În urma accidentului au rezultat următoarele: M. Iulia, în vârstă de 68 de ani, pasager în partea din dreapta pe bancheta din spate a autovehiculului, a fost declarată decedată de către echipajul S.A.J.  Lehliu Gară;

M. Carmen, în vârstă de 36 de ani, pasager în partea din spate a maşinii a fost preluată în stare gravă de către echipajul SMURD şi predată elicopterului SMURD Bucureşti, fiind transportată de urgenţă la un spital din capitală; M. Petre, în vârstă de 65 de ani, pasager pe scaunul din faţă pe partea dreaptă a primit primul ajutor medical de la echipajul SMURD Lehliu Gară şi a fost transportat la spital, acesta acuzând dureri acute la nivelul coloanei vertebrale; Petrişor P., conducătorul autoturismului, în vârstă de 30 de ani şi Mirela P., pasager în partea stângă pe bancheta din spate a maşinii, au fost preluaţi de echipajul S.A.J. Lehliu Gară, le-a fost acordat primul ajutor medical şi au transportaţi la spital.

foto simbol: www.adevarul.es