Călărași: În seara de Înviere, neatenția a băgat un pieton în spital

accident Calarasi

Neatenţia şi ignorarea celor mai evidente semne şi indicatoare rutiere a reuşit să mai aducă un accident în celebra, deja, intersecţie din municipiul Călăraşi aflată la răspântia dintre str. Griviţa şi str. 13 Decembrie.

Accidentul produs la ora când creştinii se grăbeau spre biserici să ia Lumină, s-a produs după ce conducătorul unui autoturism Renault a ignorat benzile rezonatoare şi limitatoarele de viteză de pe carosabil, nebăgând în seamă nici cele două indicatoare STOP aflate pe ambele părţi ale drumului (str. 13 Decembrie) şi lumina portocalie intermitentă.

Şoferul ignorant a pătruns astfel pe str. Griviţa, fără a acorda prioritate legală de trecere unui autoturism marca Skoda, care circula regulamentar. Astfel, şoferul de pe Skoda nu a putut evita impactul cu auto Renault, acesta fiind proiectat în urma loviturii pe trotuar. Din nefericire, un pieton care circula pe trotuar a fost surprins de maşină şi acroşat cu partea laterală spate a Renaultului.

Pietonul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi pentru a beneficia de îngrijire medicală de specialitate.

Unii au citit și asta: