Zonă blestemată? Alt accident pe Republicii colţ cu Libertăţii

accident Republicii cu Libertatea

“Parcă zici că-i blestemată” . Aşa au început să vorbească oamenii despre strada Bd-ul Republicii. Mai multe accidente de circulaţie produse, în ultima vreme, pe această arteră de circulaţie din municipiul Călăraşi, a făcut ca B-dulrepublcii să intre în topul local al străzilor unde se petrec cele mai multe evenimente rutiere.

În urmă cu câteva săptămâni, o femeie a fost spulberată pur şi simplu pe trecerea de pietoni de un şofer în stare de ebrietate, victima decedând la scurt timp după impact.

Ultimul accident a avut loc vineri, la ora prânzului, când un autobuz a lovit un copil, la doar câţiva metri de locul unde a avut loc accidentul fatal de acum câteva săptămâni. Copilul a ieşit în B-dul Republicii venind de pe str. Libertăţii, şoferul (în imagine) declarând că impactul s-a produs după trecerea de pietoni.

Copilul a fost rănit uşor, în aparenţă, dar a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Călăraşi, pentru investigaţii suplimentare. Şoferul a suflat în aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Unii au citit și asta: