in

Accident tragic | A adormit la volan: soţia şi copilul au murit pe loc

accident IndependentaIeri, în jurul orei, ora 06.30, în timp ce conducea autoturismul marca Audi A4, pe D.N. 3, în afara comunei Independenţa, satul Vişini, pe fondul oboselii, M. FLORIN de 24 ani, din Municipiul Călăraşi, a adormit la volan, autoturismul părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un copac.

Din accident a rezultat decesul pasagerilor M. LAURA de 23 ani şi M. M. L. de  8 ani, vătămarea corporala gravă a conducătorului auto ( traumatism cranio-cerebral, fractura deschisa femur stang, fractura deschisa bazin cu evisceratie), a pasagerului A. F. D. de 6 ani ( traumatism cranio-cerebral acut grav, fractura humerus stang, coma gr. 2-3) şi vătămarea corporală uşoară a altor doi pasageri.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că şoferul posedă permis de conducere categoria B din anul 2007 şi că ocupanţii autoturismului nu purtau centurile de siguranţă. Conducătorului auto i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pompierii de la S.V.S.U. Lehliu Gară au obținut locul IV la faza naţională a concursurilor profesionale

Poliţiştii din Călăraşi au ieşit în stradă: “Asupra poliţistului se consumă, în mod continuu, infracţiunea de abuz în serviciu”