Acțiune a Poliției în zona rurală: 4 infracțiuni și 11 sancțiuni

În timpul unei acțiuni desfășurate în cursul zilei de sâmbătă, 15 iulie 2017, în zona rurală arondată Secției 8 Poliție Rurală Tămădău Mare pentru asigurarea climatului de siguranță publică, polițiștii au verificat 28 de autovehicule, au constatat 4 infracțiuni și au aplicat 11 sancțiuni contravenționale.

A fost depistat un bărbat de 48 ani, din comuna Tămădău Mare, în timp ce conducea un autovehicul deși prezenta o concentrație alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta nu poseda nici permis de conducere.

Un alt bărbat de 28 ani, din comuna Axintele, județul Ialomița, a fost identificat în trafic, pe raza comunei Ileana, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

În ambele situații au fost demarate cercetări pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

În noaptea de 15/16 iulie 2017, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au depistat în trafic, pe raza comunei Sohatu, un bărbat de 67 ani, care conducea un autoturism și prezenta o concentrație alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, vor fi continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.