Acţiune USL Călăraşi: “Sport şi sănătate”

Sambata, 02 iunie 2012, incepand cu ora 9 ºº, a avut loc marsul “Sport si sanatate”, acţiune iniţiată de candidaţii USL, Dragulin Daniel Stefan si Filipescu Raducu George. Acest eveniment a avut ca scop celebrarea Zilei Sportului, dar si marcarea importantei sportului pentru sanatatea noastra.
Au participat la această actiune sute de oameni, pasionati de mers cu bicicleta, rolleri precum si toţi cei dornici de a face mișcare.

Marșul s-a desfășurat pe traseul Colegiul Agricol, spre strada Prelungirea București, cu “finish” pe platoul din fata Casei de Cultura “Barbu Știrbei”. La sosire, câștigătorii au primit premii constând în echipamente sportive. În încheierea venimentului, centrul Family Road a oferit o demonstrație de kangoo jumps, zumba şi thai combat.
Candidatul USL pentru primaria municipiului Calarasi le-a declarat celor prezenţi că, după câștigarea mandatului de primar, una dintre preocupările sale va fi organizarea de activităţi sportive dedicate tuturor locuitorilor călărăşeni.

Unii au citit și asta: