Adda cântă despre curaj și asumare, în noua sa piesă VIDEO

Adda a pus în versuri și pe beat de rap reacția sa la comentariile negative. “Nu mi-e frică” este un statement al ADDEI, despre puterea fiecăruia de a fi așa cum își dorește. Prin acest single, artista vrea să dărâme barierele formate și să arate lumii că autenticitatea este cea care te definește ca om.

Într-o lume în care eticheta în societate îți este pusă prin felul în care arăți sau te comporți, Adda cântă despre curaj și asumare.

“”Nu Mi-e Frică” este o piesă foarte sinceră și asumată, despre lupta pe care o duci cu părerile celorlalți despre tine. Este despre toate vocile care atacă indiferent de situație. Despre oamenii care se cred superiori și fără greșeli. Despre «icoane și sfinți» – așa cum îmi place mie să le spun.

De multe ori întoarcem celălalt obraz, dar uneori trebuie să ripostăm și să ne apărăm dreptul la libertate! Să fim noi înșine fără să ne pese de judecata celorlalți, care nu sunt cu nimic mai buni. Sunt, poate, chiar mai răi, dar știu să o joace foarte bine. E o piesă pentru cei care au curaj să fie autentici, sinceri și reali! Haters gonna hate! Fakers gonna fake! Hai să fim reali și DIFERIȚI! Asta este de fapt frumusețea!”, mărturisește ADDA.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: