in

ADR Sud Muntenia sărbătorește Ziua Europei alături de elevii călăreșeni.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia sărbătorește „9 Mai – Ziua Europei”!

Evenimentul, denumit simbolic „Repere ale Diversitatii Europene”, se va desfasura in colaborare cu elevi-ambasadori din clasele IX – XI de la Liceul „Danubius” din Calarasi, indrumati de profesorii coordonatori implicati in proiectul „Scoli Ambasador ale Parlamentului European”.

Obiectivul organizarii acestei actiuni este de a promova o gandire europeana si de a populariza fenomenul de „Uniune Europeana” in randul elevilor, precum si pentru a-i informa despre investitiile realizate la nivelul regiunii Sud Muntenia, cu ajutorul fondurilor europene alocate prin Programul Operational Regional.

Actiunea va avea loc marti, 9 mai, incepand cu ora 11:30, la sediul ADR Sud Muntenia, din municipiul Calarasi, str. General Constantin Pantazi, nr. 7A.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia este, potrivit Legii nr. 315/ 2004, privind dezvoltarea regionala in Romania, organismul neguvernamental, non-profit, de utilitate publica, cu personalitate juridica, care functioneaza in domeniul dezvoltarii regionale, fiind coordonata de Consiliul pentru Dezvoltare Regionala, conducandu-se dupa principiul autogestiunii economico-financiare. ADR este Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2014-2020 in regiunea Sud Muntenia.