in

ADR Sud Muntenia: Termen prelungit pentru transmiterea fișelor de proiect

ADR Sud Muntenia a prelungit perioada în care pot fi transmise fișele de proiect în cadrul celui de-al patrulea apel privind elaborarea documentației tehnico-economice aferente proiectelor de infrastructură finanțată din POAT 2014-2020.

Astfel, noul termen pentru transmiterea prin e-mail a fișelor de proiect este 8 octombrie 2021, ora 12:00, la adresa fise.proiecte@adrmuntenia.ro.

Pentru apelul 4, categoriile de solicitanți eligibili sunt:
* unitățile administrativ teritoriale (orașe, municipii, județe) pentru proiectele destinate mobilității urbane și regenerării urbane;
* județe individual sau parteneriate între acestea și/sau între acestea și autorități publice locale pentru proiectele destinate infrastructurii rutiere de interes județean, inclusiv variantele ocolitoare și/sau drumuri de legătură.

O unitate administrativ teritorială poate obține sprijin financiar pentru documentația tehnico-economică aferentă unui singur proiect/ domeniu, inclusiv în cazul unui județ care acționează în parteneriat cu alte unități administrativ teritoriale sau care participă într-o asociație de dezvoltare intercomunitară în condițiile legii.

Sunt considerate eligibile proiectele noi sau, după caz, proiectele din listele de rezervă ale POR 2014-2020 exclusiv pentru actualizarea documentațiilor tehnico-economice existente sau pentru continuarea acestora în vederea pregătirii pentru implementare a proiectelor.

Written by infomuntenia.ro

Călărași: Peste 100 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore

Călărașiul va avea un nou sens giratoriu