in

Cum poţi plăti factura la gaze de pe telefonul mobil

600-x-450-Man-looking-at-cell-phone-Ron-Chapple-Stock-Ron-Chapple-Studios-Thinkstock-126472230

Transformarea digitală este deja prezentă în fiecare zi, în cele mai banale activităţi, motiv pentru care este considerată, pe bună dreptate, un nou stil de viaţă. Preocupați să răspundem constant nevoilor dumneavoastră, vă propunem o nouă serie de servicii digitale pentru confortul de acasă sau de la birou. Pentru că lumea se schimbă și, odată cu ea, toate energiile noastre.

Pe data de 5 octombrie 2015 a fost lansat engiemobile.ro, aplicaţia dedicată utilizatorilor smartphone- urilor și tabletelor. Cu engiemobile.ro, puteţi vizualiza și plăti factura de gaze naturale direct de pe telefonul mobil sau puteţi găsi drumul către cel mai apropiat punct de plată, având acces permanent la mesajele noastre privind serviciile propuse ori la alertele de neplată a facturii și notificările privind perioada de transmitere a indexului autocitit. Aplicația engiemobile.ro poate fi utilizată de pe orice dispozitiv mobil care are sistem Android sau iOS.

Pentru utilizatorii de centrale termice de apartament/casă care permit utilizarea de cronotermostate, există oferta Smart Termo, echipamentul prin care puteți accesa și controla setările de temperatură ale sistemului de încălzire de la distanță, utilizând un smartphone, o tabletă sau orice calculator ori laptop.

agentia.gdfsuez.ro este un link util pentru sediul relații cu clienții, deschis non-stop pe Internet. Este simplu, în Agenția online, clienţii ENGIE au acces permanent la facturi, plăți și istoric consum doar cu un click, gratuit, de oriunde, oricând.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AHC Dunărea va întâlni CSU Danubius Galaţi tot la Constanţa

Minor, reţinut de poliţişti pentru furt calificat