Slobozia: Filială Agricover Credit deschisă în mijlocul Bărăganului

Grupul Agricover a deschis marti, 8 octombrie, la Slobozia, prima filiala regionala a diviziei sale de finantare, Agricover Credit, cu scopul de a fi mai aproape de fermieri si de a le oferi mai rapid sprijinul financiar de care au nevoie in activitatea lor.

“Am ales Slobozia pentru a fi mai aproape de fermieri, pentru a le putea oferi mai rapid solutii de finantare. Colaboram cu multi dintre fermierii din zona, pe care i-am sprijinit pana acum si o vom face in continuare. Agricover Credit nu poate lipsi din inima agriculturii romanesti, performanta si succesul fermierilor ne-au adus aici”, a declarat Robert Rekkers, Directorul General al Agricover Credit.

Lansarea filialei de la Slobozia vine în sprijinul fermierilor din zonă, echipa Agricover Credit stând la dispoziţia clienţilor din judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi Giurgiu.

Agricover Credit este una dintre liniile de business ale Grupului Agricover cu cea mai mare crestere in ultimii ani. In primul semestru din 2013, profitul operational al Agricover Credit a fost de 8.600.000 de lei, cu 47% mai mare decat la 30 iunie 2012. Valoarea creditelor acordate in primul semestru al anului 2013 a fost de 253.239.000 lei, cu 87% mai mare fata de 30 iunie 2012 iar Grupul prognozeaza o crestere a plasamentelor cu cel putin 40% anul acesta.

Pe lângă oamenii de afaceri din agricultură, la evenimentul de lansare al Agricover Credit, au fost prezenţi şi primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, si prefectul judetului Ialomita, Petre Gigi, care au salutat initiativa Grupului Agricover de sustinere a fermierilor si au aratat ca agricultura este principalul motor de crestere economica a regiunii.

Unii au citit și asta: