in

AHC Dunărea Călăraşi: primul meci câştigat acasă (FOTO galerie)

Călărășenii le-au făcut un cadou frumos handbaliştilor de la AHC Dunărea Călăraşi în primul meci din sezonul competiţional 2015-2016, şi au umplut sala Polivalentă. Nici sportivii nu au rămas datori şi primul meci disputat acasă a fost o victorie, AHC Dunărea Călăraşi reuşind să se departajeze la un gol de CS Energia Târgu Jiu.

Deşi “pandurii” nu au reuşit să conducă nici un minut partida, meciul a fost unul echilibrat, musafirii reuşind să creeze probleme serioase mai ales în cea de a doua partidă, însă portarul AHC Dunărea Călăraşi, experimentatul Vadim Brazhnyc, nu a lăsat să le concretizeze mai nimic din eforturile sportivilor din Târgu Jiu. Noua achiziţie, din poarta AHC Dunărea, Valeriu Erhan, a lăsat şi el o impresie frumoasă, reuşind să scoată câteva mingi, aproape sigure, din poartă.

Pauza a surprins o diferenţă de 3 goluri între echipe, 16-13, însă finalul de partidă s-a adjudecat de călărăşeni la doar un gol diferenţă, 27-26.

Atmosferă frumoasă în Sala Polivalentă, unde spectatorii au fost de câteva ori cel de al 8-lea jucător, merite deosebite având galeria care a reuşit să însufleţească sala. Un moment amuzant a fost cel în care Şania i-a luat locul responsabilului cu mopul, liderul AHC Dunărea ştergând, personal, suprafaţa de joc.