in

AJOFM Călăraşi: 130 de locuri de muncă

rares-ajofm-calarasiPentru perioada  29 iunie – 05 iulie 2009, în evidenţa AJOFM Călăraşi sunt înregistrate 130 locuri de muncă.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 8 locuri de muncă in urmatoarele meserii: economist, consilier juridic, inginer protectia mediului.

Pentru studii medii, AJOFM Călăraşi oferă 100 locuri de muncă. Principalele ocupaţii pentru care sunt oferite locuri de muncă sunt: operator confectioner industrial imbracaminte, manipulant marfuri,calcatori.

Cele mai multe locuri de muncă  –  100 – sunt oferite pentru persoanele ce au o pregatire medie , astfel:  muncitor necalificat in confectii textile – 59 locuri, 10 manipulant marfuri, 6 calcatori iar pentru alte ocupaţii –  25 locuri (electrician, barman, ospatar, bucatar, etc.)

La Agentia Locala Oltenita sunt oferite 19 locuri de muncă in meseriile de cofectioner in industria textila si muncitor necalificat in confectii

” Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Calarasi este preocupata sa asigure forta de munca in structurile de calificare cerute de angajatori si, nu in ultimul rand, sa ofere oportunitatea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sa se reintegreze cat mai rapid pe piata muncii, pe locuri de munca de calitate si mai bine platite.” a declarat directorul coordonator al AJOFM Calarasi, Rareş IONESCU.